1. Catalogus /
  2. Telefoons /
  3. Telefoon accessoires /

Telefoon accessoires

In de webshop van Hoorwinkel.nl vindt u telefoons, die speciaal uitgerust zijn met extra functies voor senioren en slechthorenden. Bij deze telefoons horen soms ook accessoires, zoals adapters en mobiele versterkers. Ook deze telefoon accessoires, van o.a. Amplicomms en Hearit, vindt u in onze webshop. 

Bekijk bijvoorbeeld de Soundgate 2 en de telefoon adapter van Bernafons. Deze handige telefoon accessoires maken een draadloze Bluetooth verbinding tussen uw telefoon en uw hoortoestel zodat u handsfree kunt bellen. Voor de Soundgate 2 bieden wij tevens het oplaadstation aan.

Met de Hearit Mobile neklus kan het geluid van een mobiele telefoon met Bluetooth versterkt worden. Het systeem is gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig in gebruik. Ook dit systeem biedt een handsfree oplossing bij het gebruik met mobiele telefoons.

Amplicomms

Van Amplicomms bieden wij ook een aantal accessoires. Bekijk de Amplicomms NL 100 en de NL 200 Bluetooth inductielussen. Deze inductielussen versterken het geluid van telefoongesprekken en bieden een heldere toom zonder ruis.

Daarnaast vindt u in onze webshop de Amplicomms TA 10, een universele telefoonversterker die kan worden gebruikt in combinatie met snoergebonden telefoons.

Bekijk ons assortiment telefoon accessoires. Mocht u vragen hebben over een product, neem dan gerust contact met ons op.

No data  
SOUNDGATE 2
Voor
169.00

Bekijk

 
HEARIT MOBILE
Voor
119.00

Bekijk

 
TELEFOON ADAPTER
Voor
149.00

Bekijk

 
 

 
 

Vandaag besteld, morgen in huis

Alle telefoon accessoires in onze webshop zijn standaard op voorraad. Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur, dan worden uw accessoires voor telefoons nog dezelfde dag verzonden. U heeft ze meestal al de volgende dag in huis.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert