1. Catalogus /
  2. Telefoons /
  3. Snoerloze DECT telefoon /

Snoerloze DECT telefoon

Voor slechthorenden kan een nieuwe huistelefoon kopen een ingewikkeld proces zijn. U heeft bepaalde wensen waaraan standaard telefoons niet voldoen.

De snoerloze DECT telefoons zijn uitermate geschikt voor slechthorenden en senioren. De toestellen van Amplicomms en Gigaset bieden juist die extra functionaliteiten die mensen die minder goed horen of zien nodig hebben. 

DECT telefoon voor slechthorenden

Onze snoerloze DECT telefoons zijn speciaal uitgerust met functies voor slechthorenden en slechtzienden. De toestellen hebben bijvoorbeeld extra grote toetsen zodat u geen risico loopt dat u verkeerde nummers belt. Ook heeft het toestel een grotere en extra heldere display. Als u gebeld wordt kunt u kiezen voor een extra luide beltoon of dat het toestel lichtsignalen afgeeft. Sommige toestellen kunnen zelfs samenwerken met uw hoortoestel. Bekijk de individuele toestellen om te zien welke functionaliteiten deze hebben en welke het beste aansluiten op uw wensen.

DECT telefoon voor senioren

Het grote voordeel van een snoerloos toestel is dat u niet meer hoeft op te staan om de telefoon te beantwoorden. Daardoor is de snoerloze DECT telefoon voor senioren een heel handig hulpmiddel.

Senioren mobiele telefoon

Heeft u liever een snoerloos toestel dat u mee kunt nemen als u naar buiten gaat? Dan kunt u kiezen voor onze mobiele telefoons voor senioren. Onze mobiele telefoons zijn ook ontwikkeld met extra functionaliteiten zoals een extra luide beltoon, grote toetsen en een grote, heldere display.

Bekijk hier ons assortiment.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert