1. Catalogus /
  2. Telefoons /
  3. Mobiele telefoon /

Mobiele telefoon

Zoekt u een mobiele telefoon die eenvoudig is in gebruik en uitgerust is met de functionaliteiten die u nodig hebt? Dan is een mobiel voor ouderen precies wat u zoekt. U heeft bij Hoorwinkel keuze uit een klaptelefoon of een smartphone.

Mobiele telefoon slechthorenden

De mobieltjes van de merken Amplicomm en Beafon zijn uitgerust met extra grote knoppen zodat u niet naar de toetsen hoeft te turen . De beltoon heeft een extra luid volume zodat u geen oproepen hoeft te missen. Daarnaast zijn de mobiele telefoons ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak.

Senioren mobiele telefoon

Een senioren mobiele telefoon is speciaal ontwikkeld voor mensen die slecht horen of slecht zien. En natuurlijk voor senioren. Het kan vervelend zijn om steeds te moeten wennen aan een nieuw toestel met nieuwe applicaties. De mobiele seniorentelefoon is juist makkelijk in gebruik. De telefoons zijn uitgerust met een aantal basis functionaliteiten zoals een kalender en een wekker. U hoeft niet meer door talloze nutteloze apps te scrollen voor u gevonden heeft wat u zoekt. Daarnaast is het menu overzichtelijk zodat u er makkelijk uw weg in kunt vinden.

No data  

Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Heeft u een seniorenmobiel uitgekozen? Bestel deze dan vandaag voor 15:00 uur. Wij hebben nagenoeg ons hele aanbod op voorraad, dus als u vandaag bestelt, dan verzenden wij uw telefoon dezelfde dag en heeft u deze de volgende dag in huis.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert