1. Catalogus /
  2. Sound Pillow /

Sound Pillow

Tinnitus (oorsuizen) is een hinderende vorm van gehoorbeschadiging. Het veroorzaakt een fantoomgeluid dat alleen door de patiënt gehoord kan worden. Misschien kent u wel de zogenaamde 'piep in de oren' na een lange tijd in een lawaaiige omgeving te hebben verbleven. Dat is een vorm van tinnitus die voor de meeste mensen gelukkig tijdelijk is. Sommige mensen hebben minder geluk - bij hen is de tinnitus permanent. Deze mensen kunnen last hebben van een pieptoon, fluittoon of ruis in het oor die continu aanwezig is en niet meer weggaat.

Tinnitus heeft vele gevolgen die vaak met elkaar samenhangen, waaronder neerslachtigheid, concentratieproblemen en slaapproblemen. Deze problemen helpen bovendien elkaar in stand; zo kunt u bijvoorbeeld door de piep in uw oren de slaap moeilijk vatten en wordt uw concentratie slechter, niet alleen door het fantoomgeluid dat continu de aandacht opeist, maar ook omdat u simpelweg niet uitgerust bent.

Hoewel er veel behandelingen zijn tegen tinnitus, blijken deze maar zelden succesvol. Voor de meeste mensen die last hebben van oorsuizen is het maskeren van het fantoomgeluid de enige oplossing. Overdag kunt u dat doen met een gespecialiseerd hoortoestel. Om het inslapen gemakkelijker te maken kunt u gebruik maken van een zogenaamd tinnitus kussen: de Sound Pillow.

Sound Pillow - hoofdkussen tegen tinnitus

Het gepatenteerde Sound Pillow hoofdkussen is een comfortabel kussen van hypo-allergeen materiaal. Het kussen is uitgerust met een speaker diep in het kussen (zodat u deze niet voelt als u ermee slaapt) en een jack-aansluiting voor bijvoorbeeld uw MP3-speler of smartphone. Het Sound Pillow tinnitus kussen wordt geleverd met een MP3-speler met gepatenteerde geluidsopnames die speciaal ontwikkeld zijn om tinnitus te maskeren. In totaal is de MP3-speler uitgerust met 18 uur aan geluidsopnames ontwikkeld door Dr. Harry Henshaw. Deze bevatten onder andere natuurgeluiden, ontspannende muziek en witte, blauwe en roze ruis. 

 

 

Sound Asleep Pillow

Het Sound Pillow hoofdkussen biedt niet alleen uitkomst aan mensen met tinnitus. Hoewel de geluidsopnames speciaal zijn ontwikkeld voor het maskeren van het fantoomgeluid bij tinnitus, profiteren ook anderen van de ontspannende en rustgevende werking. Het tinnitus kussen biedt uitkomst bij allerhande slaapproblemen en psychische problemen, bijvoorbeeld veroorzaakt door stress, post-traumatische stress stoornis, trauma, depressie of verslavingen.

Twijfelt u of heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert