1. Home /
 2. Over ons

Het verhaal achter Van Boxtel

Bij Van Boxtel nemen we de tijd om te zoeken naar de vraag achter de vraag. Samen met u. Want slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven.

Van Boxtel hoorwinkels

over van boxtel
 • Vertrouwd adres
 • Jarenlange ervaring
 • Deskundige audiciens
 • StAr gecertificeerd
 • Persoonlijk en gastvrij

Van Boxtel is van oorsprong een Brabants familiebedrijf in elektronica en werd opgericht in 1904. In 1980 startten we met de verkoop van hoortoestellen. In de loop der jaren hebben we dat uitgebreid naar hooroplossingen in de breedste zin van het woord. Nog steeds volgen we de technische ontwikkelingen op de voet en we hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment. Zo kunnen we u de meest complete hooroplossing bieden.

Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Een hooroplossing is meer dan een innovatief product. Juist de persoonlijke aandacht maakt het verschil. We nemen de tijd en luisteren goed naar uw vragen en wensen. We hebben onze groei te danken aan onze betrouwbare, deskundige, duidelijke en gastvrije benadering. Al onze medewerkers zetten hun ervaring in om u de beste service en het beste advies te bieden.

StAr: gegarandeerd deskundig en betrouwbaar

RibbonAchter iedere Van Boxtel hoorwinkel staat een StAr-geregistreerde Triage audicien. Uiteraard volgen ze alle verplichte bij- en nascholingstrajecten. Daarnaast krijgen ze diverse interne trainingen. Zo blijft onze kwalitatieve manier van werken steeds gegarandeerd en bent u altijd verzekerd van deskundige hulp. Daarnaast voeren wij periodiek klanttevredenheidsonderzoek uit. Wij hechten daar veel waarde aan en gebruiken de resultaten om zaken te veranderen of te verbeteren.

Van Boxtel levert alle merken hoortoestellen

Maar om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken, hebben we uit alle A-merken zorgvuldig onze voorkeuren geselecteerd: de Van Boxtel Selectie. Kwaliteit, gebruiksgemak en draagcomfort in één overzichtelijk assortiment. Altijd met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

U bent uiteraard altijd welkom bij de Van Boxtel hoorwinkel in uw buurt!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

 • *
   
 • *
   

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert