1. Catalogus /
  2. Onderhoud Hoortoestellen /
  3. Reinigen /

Reinigen

Een goed onderhoud van uw hoortoestel is essentieel voor zowel de levensduur als het draagcomfort van uw oorstukjes. Uw hoortoestel gaat langer mee en de kans op bijvoorbeeld infecties aan uw oor zijn een stuk kleiner wanneer u uw hoortoestel regelmatig reinigt. Met de juiste zorg gaan uw oorstukjes een leven lang mee!

Uw hoortoestel schoonmaken

In de Van Boxtel Webwinkel vindt u reinigingsproducten van ons eigen merk en het kwaliteitsmerk Cedis. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van verschillende soorten hoortoestellen: In Het Oor (IHO), Achter Het Oor (AHO) en Luidspreker In Het Oor (LIHO). In onze webshop vindt u onder andere reinigingssprays, doekjes, reinigingstabletten en spiraalborsteltjes. Voor starters hebben wij ook een betaalbaar reinigingssetje samengesteld met alle producten die u nodig heeft. 

In onze webwinkel vindt u bovendien alle producten die u nodig heeft om uw hoortoestel te drogen. Gaat u voor efficiëntie en gemak, dan kunt u ook onze elektrsiche reinigingsstations bekijken.

No data  

Vandaag besteld, morgen in huis

Hoorwinkel.nl levert alle reinigingsproducten standaard uit voorraad. Daardoor zijn de levertijden kort. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00 en kiest u voor betaling via iDeal of na ontvangst? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert