1. Catalogus /
  2. Onderhoud Hoortoestellen /
  3. Elektrisch reinigen en drogen /

Elektrisch reinigen en drogen

Goed onderhoud verhoogt de levensduur én het gebruikscomfort van uw hoortoestel. Een volautomatisch systeem voor het schoonmaken en drogen van uw hoortoestel is effectief en eenvoudig in gebruik. Hoorwinkel.nl levert elektrische systemen waarmee een goede reiniging van uw oorstukjes gegarandeerd is. 

Het LIHO (Luidspreker In Het Oor) reinigingssysteem van PerfectRite is het eerste en enige reinigingsapparaat dat oorsmeer elimineert en vervolgens ook uw hoortoestel droogt. Het verwijderen van oorsmeer gebeurt effectief dankzij circulatie van de reinigingsvloeistof. Het drogen van uw hoortoestel wordt gedaan met een combinatie van hete lucht en een droogcapsule. Een LED-lampje geeft de voortgang van het reinigingsproces aan. Het appraat biedt u drie programma's: standaard reinigen en drogen, intensief reinigen en drogen en uitgebreid drogen.

Het reinigingsapparaat wordt geleverd met één droogcapsule. Extra droogcapsules zijn voor een klein bedrag te vinden in onze wesbhop bij de droogproducten.

Gratis verzending en snelle levering

Hoorwinkel.nl levert vrijwel alle producten standaard uit voorraad. Daardoor zijn onze levertijden kort. Bestelt u uw elektrisch reinigings- en droogapparaat op werkdagen vóór 15:00 en kiest u voor betaling via iDeal of na ontvangst? Dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Bezorging is bovendien vanaf een totaal besteed bedrag van € 50,- geheel gratis!

No data  

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert