1. Catalogus /
  2. Onderhoud Hoortoestellen /
  3. Drogen /

Drogen

Goed onderhoud verlengt de levensduur en verhoogt het gebruikscomfort van uw hoortoestel. Behalve het reinigen van uw oorstukjes is ook het goed drogen ervan van belang. In de Van Boxtel Webwinkel vindt u alle producten die u nodig heeft om uw hoortoestel te drogen.

Hoortoestel drogen

Voor het drogen van hoortoestellen en oorstukjes zijn diverse producten op de markt. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld droogboxen met UV-licht. Deze kunnen uw hoortoestel in korte tijd desinfecteren én drogen door middel van UV-C licht. Daarnaast leveren wij onder andere blaasbalgen en perslucht (voor zowel het verwijderen van vuil als voor het vochtvrij maken van ventings- en geluidsslangen), droogboxen en droogcapsules.

Weet u niet precies welke producten u nodig heeft voor uw type hoortoestel? We adviseren u graag. Neem gerust contact op met Van Boxtel Webwinkel.

No data  

Vandaag besteld, morgen in huis

Alle reinigings- en droogproducten voor uw hoortoestel hebben wij standaard op voorraad. We kunnen ze daardoor snel verzenden. Plaatst u uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 en kiest u voor betaling via iDeal of na ontvangst? Dan worden uw droogproducten nog dezelfde dag verzonden, en heeft u ze dus meestal morgen al in huis.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert