1. Catalogus /
  2. Onderhoud Hoortoestellen /

Onderhoud Hoortoestellen

Een goed onderhoud van uw hoortoestel zorgt voor een langere levensduur, en bovendien behoudt u hiermee ook de beste geluidskwaliteit. Een schoon oorstukje is daarnaast fijner en comfortabeler te gebruiken en verkleint de kans op irritaties aan uw oren. In de Van Boxtel Webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken en drogen van elk type hoortoestel.

Hoortoestel schoonmaken

Hoorwinkel.nl heeft enkele betaalbare reinigingssets samengesteld met alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken van elk type hoortoestel. Er zijn sets beschikbaar voor IHO (in het oor) en AHO (achter het oor) oorstukjes. Ook losse reinigingsproducten zoals tabletten, doekjes en reinigingsspray vindt u in onze webshop.

» Reinigingsproducten

Hoortoestel drogen

Alvorens u uw hoortoestel weer in gebruik neemt moeten uw oorstukjes goed gedroogd worden. Dit doet u bijvoorbeeld met perslucht, een droogstation of droogbox, droogtabletten of een blaasbalg. Alle producten die u nodig heeft om uw hoortoestel goed te kunnen drogen vindt u in de Hoorwinkel.nl webshop.

» Droogproducten

Elektrisch reinigen en drogen

Op zoek naar een volautomatisch systeem voor het schoonmaken en drogen van uw hoortoestel? In het assortiment van Hoorwinkel.nl vindt u enkele volautomatische systemen die uw hoortoestel zeer goed onderhouden. Een elektrisch systeem is effectief en nauwkeurig. In onze webshop vindt u elektrische reinigings- en droogsystemen waar u geen omkijken naar heeft, inclusief alle toebehoren.

» Elektrisch reinigen en drogen


 
 
 

Vandaag besteld, de volgende dag in huis

Alle producten voor hoortoestel onderhoud heeft Hoorwinkel.nl standaard op voorraad. Dat betekent dat ze vaak dezelfde dag nog kunnen worden verzonden. Plaatst u uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 en kiest u voor betaling via iDeal of na ontvangst? Dan heeft u uw reinigingsproducten vaak de volgende dag al in huis. Profiteer ook van onze snelle service en bestel vandaag nog uw producten voor het onderhoud van uw hoortoestel! 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert