1. Catalogus /
  2. Onderhoud Hoortoestellen /

Onderhoud Hoortoestellen

Een goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw hoortoestel. Een schoon oorstukje is bovendien fijner en comfortabeler te gebruiken en verkleint de kans op irritaties aan uw oren. In de Van Boxtel Webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken en drogen van elk type hoortoestel.

Hoortoestel schoonmaken

Hoorwinkel.nl heeft enkele betaalbare reinigingssets samengesteld met alles wat u nodig heeft voor uw type hoortoestel. Er zijn sets beschikbaar voor IHO (in het oor) en AHO (achter het oor) oorstukjes. Ook losse reinigingsproducten zoals tabletten, doekjes en reinigingsspray vindt u in onze webshop.

» Reinigingsproducten

Hoortoestel drogen

Alvorens u uw hoortoestel weer in gebruik neemt moeten uw oorstukjes goed gedroogd worden. Dit doet u met bijvoorbeeld perslucht, een droogstation, droogtabletten of een blaasbalg. Al deze producten vindt u in de Hoorwinkel.nl webshop.

» Droogproducten

Elektrisch reinigen en drogen

Op zoek naar een volautomatisch systeem voor het schoonmaken en drogen van uw hoortoestel? Een elektrisch systeem is effectief en nauwkeurig. In onze webshop vindt elektrische reinigings- en droogsystemen waar u geen omkijken naar heeft, inclusief alle toebehoren.

» Elektrisch reinigen en drogen


 
 
 

Vandaag besteld, de volgende dag in huis

Alle producten voor hoortoestel onderhoud heeft Hoorwinkel.nl standaard op voorraad. Dat betekent dat ze vaak dezelfde dag nog kunnen worden verzonden. Plaatst u uw bestelling op werkdagen vóór 15:00 en kiest u voor betaling via iDeal of na ontvangst? Dan heeft u uw reinigingsproducten vaak de volgende dag al in huis. 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert