1. Catalogus /
 2. Hulpmiddelen /
 3. Ringleidingen /

Ringleidingen

Veel openbare gebouwen maken tegenwoordig gebruik van een ringleiding. Maar wist u dat het aanleggen van een ringleiding in uw woning ook heel eenvoudig is, en bovendien goedkoper dan de meeste mensen verwachten? Een ringleiding zorgt ervoor dat u weer met plezier televisie kunt kijken en naar muziek kunt luisteren. De ringleiding bestaat uit een versterker met een inductielus, welke op de grond wordt aangelegd. Binnen de lus staat u in verbinding met uw versterker, die u kunt aansluiten op bijvoorbeeld uw televisie of geluidsapparatuur, en kunt u gebruik maken van uw hoortoestel om het geluid te versterken. U hoeft het volume van uw televisie of audio-apparatuur dus niet steeds verder op te voeren en kunt samen met anderen genieten van goede geluidskwaliteit en verstaanbaarheid van uw tv of audio-apparatuur.

De ringleiding werkt perfect samen met gehoorapparaten met een T-stand. Is deze stand niet voorgeprogrammeerd, of twijfelt u of dit zo is, dan kan uw audicien u hierbij helpen.

Ringleiding kopen bij Hoorwinkel.nl

Wilt u een ringleiding kopen voor uw hoortoestel, dan profiteert u in onze webshop van de volgende voordelen.

 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Bestelt u op werkdagen voor 15:00? Dan verzenden wij uw ringleiding nog dezelfde dag!
 • Verzending naar uw thuisadres of naar één van de Van Boxtel Hoorwinkel filialen

Bovendien staan onze enthousiaste medewerkers altijd voor u klaar met een persoonlijk advies. Wilt u meer weten over het uitzoeken of gebruiken van uw ringleiding voor thuis? Neem gerust contact met ons op.

No data  

Ringleiding thuis aanleggen

U kunt de ringleiding voor slechthorenden thuis zelf gemakkelijk aanleggen. Hoorwinkel biedt u alle producten die u hiervoor nodig hebt, zoals bijvoorbeeld ringleidingversterkers. U kunt de inductielus thuis rondom uw zithoek aanleggen of onder uw vloerbedekking. Er ontstaat daardoor een magnetisch veld, waardoor u thuis draadloos in verbinding staat met uw televisie of radio. Wilt u meer weten over thuisgebruik van een ringleiding? Lees dan verder.

» Ringleiding voor thuis

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

 • *
   
 • *
   

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert