1. Catalogus /
  2. Hulpmiddelen /
  3. Hoofdtelefoons /

Hoofdtelefoons

In de webshop van Van Boxtel Hoorwinkel.nl vindt u hoogwaardige hoofdtelefoons voor diverse toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor het luisteren van muziek, het voeren van telefoongesprekken en/of voor gebruik tijdens het sporten.

Aftershokz hoofdtelefoons.

Aftershokz hooftelefoons zijn de enige hoofdtelefoons die u optimaal laten genieten van uw muziek, zonder u af te sluiten van de omgeving. Voor geluidsoverdracht wordt gebruik gemaakt van beengeleiding. U plaatst de hoofdtelefoon niet op de oren maar vóór de oren. Mini-trillingen zorgen ervoor dat het geluid via de jukbeenderen in het binnenoor terecht komt. Dat heeft een groot voordeel: u wordt niet afgesloten van uw omgeving. Daarmee zijn de Aftershokz hoofdtelefoons heel geschikt om buiten in de publieke ruimte te gebruiken: bijvoorbeeld tijdens het wandelen, fietsen of sporten, in de stad of daarbuiten.

In onze webshop vindt u de Aftershokz Bluez 2 in diverse kleuren. Deze draadloze hoofdtelefoon beschikt over zowel Bluetooth als een microfoon en staat voor optimale bewegingsvrijheid.

Uit voorraad leverbaar - Gratis verzending vanaf € 50,-

No data  

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert