1. Catalogus /
  2. Hoortoestel batterijen /
  3. Hoorbatterijen oplaadbaar /

Hoorbatterijen oplaadbaar

Oplaadbare hoorbatterijen zijn praktisch en duurzaam in gebruik. De hoogwaardige batterijen van het bekende merk Power One kunnen wel 1000 keer worden opgeladen! Ook zijn ze leverbaar in ieder type (10, 13, 312, 675/Cochlear) en daarmee geschikt voor ieder hoortoestel.

Voor het gebruik van oplaadbare hoortoestelbatterijen heeft u natuurlijk ook een bijpassende oplader nodig. In onze webshop vindt u niet alleen de batterijen, maar ook de bijpassende accessoires en compacte opladers van hoge kwaliteit. De standaard Power One pocket charger is geschikt voor de typen 10, 13 en 312. In circa vijf uur worden twee batterijen volledig opgeladen. De lader is voorzien van een accu, waardoor u ook zonder netspanning uw hoorbatterijen kunt opladen. Daarnaast vindt u in onze webshop een oplader speciaal voor twee types 675 oplaadbare batterijen. Ook deze worden in circa 5 uur opgeladen en zijn voorzien van een accu. Voor beide opladers geldt dat batterijen die nog niet helemaal leeg zijn, eerst worden ontladen. Dat zorgt voor een langere levensduur van uw oplaadbare hoorbatterijen.

Uw oplaadbare hoorbatterijen morgen in huis

Hoorwinkel.nl heeft oplaadbare hoorbatterijen standaard op voorraad. Daardoor kunnen we ze snel leveren. Bestelt u uw batterijen op werkdagen voor 15:00? Dan kunnen we uw bestelling nog dezelfde dag verzenden. U heeft ze dus meestal de volgende dag al in huis! Gratis verzending vanaf € 50,-.

No data  

Overige hoorbatterijen

Nog niet gevonden wat u zoekt? In onze webshop vindt u nog veel meer hoorbatterijen. Bekijk ons volledige assortiment.

» Hoortoestel batterijen

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert