1. Catalogus /
  2. Hoortoestel batterijen /

Hoortoestel batterijen

Wanneer u op zoek bent naar batterijen voor uw hoortoestel bent u bij Van Boxtel Hoorwinkel.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime voorraad hoortoestel batterijen van diverse merken en in alle types. Onze batterijen zijn grondig getest: u mag niets minder dan topkwaliteit verwachten! Dankzij een extra lange levensduur en houdbaarheid gaan ze langer mee en hoeft u uw batterijen minder vaak te vervangen. Kies voor gewone of oplaadbare hoortoestel batterijen van ons eigen merk of voor A-merken als Rayovac en Power One. Dankzij de blisterverpakkingen kunt u met onze batterijen enige tijd vooruit. De levensduur van de batterijen verschilt per hoortoestel(type). 

Tip: wacht na het verwijderen van de sticker enkele minuten voor u de batterij in uw hoortoestel doet. Het verwijderen van de sticker activeert de batterij en enkele minuten wachten verlengt de levensduur van uw batterij aanzienlijk.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer u uw hoortoestel batterijen bestelt via onze webwinkel, weet u zeker dat u deze snel in huis heeft. Onze batterijen zijn namelijk standaard op voorraad. Bestelt u uw batterijen op een werkdag vóór 15:00 en kiest u voor betaling via iDeal of na ontvangst? Dan kunnen we uw bestelling meestal nog dezelfde dag verzenden.

Maak hieronder uw keuze: gewone hoorbatterijen of oplaadbare hoorbatterijen.


 
   

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert