1. Catalogus /
  2. Gehoorversterker /
  3. Pioneer /

Pioneer

Pioneer staat bekend als autoriteit op gebied van audio-apparatuur. Speciaal voor senioren en slechthorenden heeft het bedrijf een aantal producten ontwikkeld.

De draadloze luidspreker van Pioneer helpt u om uw televisie weer te verstaan, zonder dat u de volume hoeft te verhogen. Hierdoor kunt u weer genieten van uw favoriete programma's en heeft uw omgeving geen last van een luide TV.

Daarnaast vindt u in onze webshop ook van Pioneer de versterker met oortelefoon. Deze spraakontvanger helpt u om gesprekken weer te voeren en volgen. Het versterkt het frequentiebereik van het menselijke stemgeluid en geeft een geheel natuurlijk geluid van topkwaliteit.

Gehoorversterker van Pioneer aanschaffen

Wilt u een van de producten van Pioneer aanschaffen? Profiteer dan van de volgende voordelen!

  • Bij bestellingen vanaf € 50,- is de bezorging gratis.
  • Bestelt u op werkdagen voor 15.00 uur, dan verzenden wij diezelfde dag nog.

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op! Onze deskundige medewerkers helpen u graag!

Gehoorversterkers

Gehoorversterkers versterken het geluid van uw televisie en audio-apparatuur. Deze werken samen met uw hoortoestel. Bij Hoorwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan gehoorversterkers. Vindt u in het assortiment van Pioneer niet wat u zoekt, bekijk dan ons assortiment van Conversor en Hearit. Wellicht vindt u daar waar u naar op zoek bent!

Europian Trust Mark