1. Catalogus /
  2. Gehoorversterker /
  3. HearIt /

HearIt

Bent u op zoek naar een gehoorversterker van een kwalitatief topmerk? Neem dan eens een kijkje tussen de producten van HearIt. De HearIt Media is een draadloze versterker die specifiek ontwikkeld is om u te ondersteunen bij het TV kijken, muziek luisteren en het voeren van gesprekken met uw mobiele telefoon. U kunt weer genieten van een helder geluid en het volume zo hard zetten als u zelf wilt, zonder dat uw omgeving daar last van heeft. De HearIt Media versterkt het geluid van uw TV of radio en verstuurt dit draadloos (via Bluetooth) naar de neklus. Het helder versterkte geluid ontvangt u rechtstreeks in uw hoortoestel met een luisterspoel of T-stand. Ook kunt u uw mobiele telefoon door middel van de HearIt Media handsfree gebruiken, zonder dat omgevingsgeluiden uw gesprek verstoren.

Conversor, Pioneer en HearIt

In de webshop van Hoorwinkel.nl vindt u gehoorversterkers van vele topmerken, u kunt onder andere bij ons terecht voor Conversor, Pioneer en HearIt. Vindt u in het assortiment van HearIt niet waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje tussen de producten van Conversor en Pioneer. Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot gehoorversterkers? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om u van een vakbekwaam advies te voorzien!

 
HEARIT MEDIA
Voor
199.00

Bekijk

 

HearIt gehoorversterker morgen al in huis!

Door uw gehoorversterker van HearIt bij Hoorwinkel.nl aan te schaffen profiteert u van enkele voordelen. Wij bezorgen uw HearIt gehoorversterker vanaf €50,- gratis bij u thuis. En bestelt u vandaag nog voor 15:00? Dan verzenden wij uw producten vandaag nog, u heeft het dan vaak de volgende dag al in huis!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert