1. Catalogus /
  2. Gehoorversterker /

Gehoorversterker

Een gehoorversterker, ook wel geluidsversterker genoemd, is een speciaal apparaat dat het geluid van uw televisie of muziekspeler versterkt. De gehoorversterker werkt samen met uw hoortoestel. Daardoor kunt u films en tv-programma's beter verstaan en kunt u méér genieten van muziek. In de Hoorwinkel.nl webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan gehoorversterkers. Twijfelt u welke gehoorversterker het best bij u past? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over onze producten.

Uw gehoorversterker morgen thuisbezorgd

Bestelt up op werkdagen voor 15.00 uur, dan verzenden wij uw bestelling op dezelfde dag. Wij hebben ons assortiment volledig op voorraad. In de meeste gevallen heeft u uw gehooversterker de volgende dag al in huis. Dat hoort bij de snelle service van Hoorwinkel. Verzenden is bovendien gratis vanaf € 50,-.


 
 
 

Andere mogelijkheden voor thuis

Vindt u tussen onze gehoorversterkers niet helemaal wat u zoekt, bekijk dan onze luistersystemen en ringleidingen. Deze systemen kunt u thuis gebruiken om muziek en spraak beter te verstaan. Heeft u moeite met kiezen? Ook met deze systemen helpen wij u graag.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert