1. Catalogus /
  2. Gehoorbescherming /
  3. Oordoppen /
  4. Oordopjes voor zwemmen /

Oordopjes voor zwemmen

Zwemmers en watersporters genieten van water. Zonder oordopjes krijgen zij water in hun oren, wat diverse klachten en in sommige gevallen pijn kan veroorzaken.

Water in het oor geeft een naar gevoel. Het kan pijnlijk zijn of irritatie veroorzaken en u kunt er nog een paar dagen last van houden omdat uw oren verstopt zijn. Daarnaast is de kans dat u een oorontsteking oploopt ook groter, omdat uw gehoorgangen warm en vochtig zijn. Vooral kinderen en mensen met een aangetast trommelvlies hebben hier last van.

Met oordopjes zwemmen

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor klachten door water in de gehoorgang en om dit te voorkomen: zwemmen met oordopjes. Oordoppen voor zwemmers houden het water uit uw oren en beschermen u daarmee ook tegen oorontsteking en pijn. De oordopjes van Aquafit zijn speciaal ontwikkeld om bescherming te bieden tijdens het zwemmen, en bieden extra draagcomfort door het flexibele materiaal.

Zwemoordoppen voor kinderen

Zowel onze Aqua Ears oordopjes als de oordoppen van Aquafit komen in twee maten, voor kinderen en volwassenen. De variant voor kinderen is kleiner en past comfortabel in het oor. Door de perfecte pasvorm worden de gevoelige oren beschermd tegen de druk van het water en de schadelijke stoffen in het water.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert