1. Catalogus /
  2. Gehoorbescherming /
  3. Oordoppen /
  4. Alpine oordoppen /

Alpine oordoppen

Al sinds hun oprichting in 1995 ontwikkelt Alpine Hearing Protection specialistische gehoorbescherming. Alpine vindt het belangrijk dat mensen kunnen genieten van het leven, zonder hierbij gehoorschade op te lopen. Of u nu muziek maakt of naar popconcerten gaat, aan watersport doet of motorrijdt, u moet uw hobby kunnen uitoefenen zonder risico's op gehoorbeschadiging. Daarom ontwikkelt Alpine al jaren excellente universele gehoorbescherming. Het nieuwste model van Alpine heeft de Red Dot Award 2015 gewonnen en de oordoppen werden door de jury aangeprezen voor de ‘hoogstaande kwaliteit en het innovatief vermogen’.

Hoogwaardige Alpine gehoorbescherming

Elke situatie is anders. Voor het zwemmen heeft u andere oordopjes nodig dan bij een festival. Daarom heeft Alpine oordoppen ontworpen voor verschillende situaties; voor bijvoorbeeld klussen, uitgaan, vliegen of slapen. Kenmerk van al deze oordoppen is de hoogwaardige kwaliteit en universele comfortabele pasvorm.

Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis

Van Boxtel Hoorwinkel heeft de meeste producten op voorraad. Bestelt en betaalt u daarom op werkdagen voor 15.00 uur, dan heeft u uw Alpine oordoppen de volgende dag al in huis!

No data  

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert