1. Catalogus /
  2. Gehoorbescherming /
  3. Oordoppen /

Oordoppen

In onze webshop vindt u diverse soorten universele oordoppen voor verschillende situaties. Wij hebben oordoppen voor zwemmers, klussers, feestgangers, motorrijders en speciale kleine voor kinderen. Daarnaast bieden wij ook oorkappen die u aan de buitenkant van uw oor draagt. Deze lijkt op een hoofdtelefoon en past mooi over uw oor.

Oordopjes tegen gehoorschade

Gehoorschade is sneller opgelopen dan u denkt. Bij gehoorschade denkt u waarschijnlijk aan popconcerten en festivals waar bezoekers worden blootgesteld aan luide muziek. Maar wist u dat u ook gehoorschade kunt oplopen tijdens het klussen of tijdens het motorrijden? In elke situatie waarbij uw gehoor wordt blootgesteld aan hard geluid, loopt u kans op gehoorschade. En deze is niet terug te draaien. Daarom is het belangrijk uw gehoor te beschermen door oordoppen te dragen.

Wij vinden het beschermen van uw gehoor erg belangrijk. Daarom vindt u bij Hoorwinkel een uitgebreid assortiment aan oordoppen van o.a. het merk Alpine. Bekijk hieronder ons aanbod. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen.

Op werkdagen voor 15:00 besteld, nog dezelfde dag verzonden!

 


 
 
 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert