1. Catalogus /
  2. Gehoorbescherming /
  3. Knops /

Knops

De volumeknop voor je oren

Knops zijn de eerste analoge oordoppen die verstelbaar zijn. Met de verschillende standen heb je de mogelijkheid om verschillende soorten geluid te filteren. En er is meer: de oordoppen zijn een lust voor het oog en door het anatomische ontwerp prettig om te dragen.

Hoe werkt Knops?

Nou, dat is eigenlijk heel makkelijk. Elk paar Knops heeft vier stappen. Je kunt ze dragen, in stand één, zonder enige demping, stand twee reduceert het geluid van een levendige stad, stand drie reduceert het geluid tijdens een live muziek evenement en stand vier creëert een stille omgeving die ideaal is om te werken. Vier verschillende standen voor vrijwel elke geluidssituatie.

 

 
 
 
 

 
KNOPS GOLD WHITE
Voor
125.00

Bekijk

 
KNOPS GOLD BLACK
Voor
125.00

Bekijk

 
 

Het unieke design van Knops

Het design van Knops is gebaseerd op de klassieke ronde volume knoppen, met aan de binnenkant de vorm van een grammofoon, hiermee leggen we de link met volume en geluid. Dit design met hoogwaardige kwaliteit aan materialen in combinatie met de optie van verschillende kleuren en uitvoeringen maken van Knops een accessoire die bijdraagt aan je persoonlijke stijl.

Hoe werkt het eigenlijk?

Het technische gedeelte? Nou, allereerst Knops maakt geen gebruik van elektronica, geen apps en geen batterijen. In plaats daarvan zijn onze oordoppen akoestisch ontworpen. Het echte geluid wordt gefilterd door gebruik te maken van fysica (akoestiek). Met behulp van computersimulaties en echte prototypes die zijn getest in akoestische labs, zo hebben ze Knops getuned. De ontwikkelaars hebben veel tijd gestoken in het finetunen van het geluid, om op die manier de beste kwaliteit geluid te kunnen leveren voor elk geluidsniveau. Hierbij hebben ze de natuurlijke resonantie nagebootst van het gehoorkanaal. Dit houdt in dat het geluid zich bij elke setting verplaatst met minimale vervorming. Dus het geluid klinkt kristalhelder, levendig en natuurlijk.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert