1. Catalogus /
  2. Gehoorbescherming /
  3. Accessoires /

Accessoires

Het is de moeite waard om zorgvuldig om te gaan met uw gehoor. Een gehoorbeschadiging door bijvoorbeeld harde geluiden is zo opgelopen, en gaat dan ook nooit meer weg. Steeds meer mensen ontdekken dat gehoorbescherming in talrijke situaties van pas komt: bij het klussen, bij luide muziek (concerten of uitgaan) of op de motor bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook oordoppen voor tijdens het zwemmen, voor in het vliegtuig of voor een goede nachtrust.

Wees zuinig op uw oordoppen

Goede, universele oordoppen en op maat gemaakte gehoorbescherming zijn de moeite waard om zuinig mee om te gaan. Doordat gehoorbescherming erg klein en breekbaar kan zijn kan het snel voorkomen dat u het verliest of dat het beschadigt rakt. Een goede bewaarbox zorgt ervoor dat u uw oordopjes bij elkaar houdt en niet zomaar kwijtraakt. In de webshop van Hoorwinkel.nl vindt u ook bewaardoosjes voor uw gehoorbescherming. Ideaal om uw oordopjes niet kwijt te raken, te beschermen tegen vocht en vuil, en om ze overal zonder gevaar mee naar toe te nemen.

 

U heeft uw accessoires de volgende dag al in huis!

Raakt u uw oordopjes vaak kwijt of zijn ze regelmatig beschadigd geraakt door vocht of vuil? In ons assortiment accessoires vindt u diverse producten om uw gehoorbescherming in op te bergen en ze daarmee ook te beschermen. Bestelt u uw accessoires vandaag nog voor 15:00? Dan heeft u uw producten de volgende dag al in huis!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert