1. Home /
 2. Garantie

Garantie / omruilingen

Garantie

De producten van Hoorwinkel.nl hebben een garantie termijn van 1 of 2 jaar na aankoop. De garantietermijn is afhankelijk van het artikel en is aangegeven in de beschrijving van het desbetreffende artikel.

Bij een garantietermijn kan geen aanspraak gemaakt worden indien:

 • verkeerd gebruik door de gebruiker.
 • verkeerd reparaties door niet geautoriseerde dealers.
 • het defect ontstaan is door val-, stoot-, vocht- en/of drukschade.
 • na de bepaalde fabrieksgarantie.
   

Retouren

Het kan gebeuren dat bij aanschaf van een artikel het niet voldoet aan de verwachting. Dit kan zijn doordat het artikel niet naar behoren werkt. Bij Hoorwinkel.nl kan een artikel geruild of geretourneerd worden als dat binnen 14 dagen na aankoop wordt gemeld. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Niet alle artikelen kunnen geruild worden. Zie uitzonderingen op de bedenktermijn voor een overzicht van uitgesloten artikelen.

Uitzonderingen
De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

 • Verbruiksartikelen zoals beschermfolie en reinigingsvloeistof (indien geopend), of die geïnstalleerd of geregistreerd zijn.
 • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals kussen, oordopjes en in-ear-headsets waarvan de verpakking geopend is.
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
 • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
 • Simkaarten, al dan niet in combinatie met hardware.

U kunt het artikel zonder opgaaf van redenen, maar inclusief -indien redelijkerwijze mogelijk- toebehoren en accessoires en de factuur/pakbon in de originele verpakking, gefrankeerd sturen naar:

Hoorwinkel.nl
Postbus 87
1420 AB  Uithoorn 

Omruilen

Na een correcte retournering van een artikel en constatering van het defect wordt het artikel (indien voorradig) kosteloos vervangen.

Retourformulier

Klik hier voor het model retourformulier.

Geld terug

Hoorwinkel.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Hoorwinkel.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Hoorwinkel.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Klachtenafhandeling

Hoorwinkel.nl levert producten van hoge kwaliteit en streeft naar 100% klanttevredenheid. Mocht u een klacht of opmerking hebben, dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail, info@vanboxtelhoorwinkels.nl, of bellen op 088-5252052. Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht beoordelen en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht de behandeling van uw klacht meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen. Indien u dit niet op prijs stelt, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk, waar wij bij zijn aangesloten. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

 • *
   
 • *
   

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert