1. Catalogus /
  2. Bescherming Hoortoestellen /
  3. Ear Gear /

Ear Gear

Hoortoestellen zijn kostbaar. En dat weten ze als geen ander bij Ear Gear, wereldwijd marketleider in hoortoestel bescherming.

De beste producten van Ear Gear bestelt u online in de Hoorwinkel.nl webshop. Deze betaalbare en aansprekende hoesjes beschermen uw hoortoestel tegen zweet, vocht, vuil, verlies en het geruis van de wind. De waterafstotende nylon stof van de Ear Gear hoesjes zijn ideaal voor in de zomer, omdat u dan volop kunt genieten van het lekkere weer buiten of fijn in de tuin kunt werken. De Ear Gear beschermhoesjes voorkomen ook dat uw hoortoestel tegen uw huid gaat schuren en beschermt de batterijen tegen corrosie.

Behalve dat u ze uit kunt wassen en kunt hergebruiken, veroorzaken ze geen demping in het geluid van uw hoortoestel.

Ear Gear hoortoestel hoesjes bij Hoorwinkel

Bij Hoorwinkel vindt u een uitgebreid aanbod aan bescherming voor uw hoortoestel. Of u nu een normaal hoortoestel draagt of een cochlear implantaat of FM-toestel, er zijn eargear hoesjes voor alle modellen. U vindt ze in verschillende kleuren en zijn daarom niet alleen handig, ze zien er ook erg leuk uit. U kunt ook kiezen voor eargear hoesjes met of zonder koord. Het koord is erg handig voor jonge, actieve kinderen met een hoortoestel; u hoeft zich namelijk geen zonder meer te maken dat uw kind ze kwijtraakt in de speeltuin of tijdens het buitenspelen.


 
 
 

 
   

Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis

De meeste producten hebben wij bij Hoorwinkel op voorraad. Bestelt u uw Ear Gear hoesje op werkdagen voor 15.00 uur en betaalt u via iDeal, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert