1. Catalogus /
  2. Bescherming Hoortoestellen /

Bescherming Hoortoestellen

Hoortoestellen zijn erg gevoelig voor vocht, zweet, warmte en stof. Gelukkig kunt u uw kostbare hoortoestel hiertegen beschermen.

Bij Hoorwinkel.nl bieden wij u beschermhoesjes van Ear Gear, dé marktleider op het gebied van hoortoestel bescherming. In onze webshop vindt u hoesjes voor de Micro, Mini Curved, Original, Cochlear implantaat en het FM-toestel. De hoesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en u kunt kiezen tussen hoesjes met en zonder koord.

De hoesjes beschermen niet alleen tegen hitte en stof. Ze zijn waterafstotend en zorgen er ook voor dat het toestel niet meer tegen uw huid schuurt. Ideaal voor op warme zonnige zomerdagen! De hoesjes zijn geschikt voor hoortoesteldragers van alle leeftijden en verlengen de levensduur van uw hoortoestel.

Vandaag besteld, morgen in huis

De beschermhoesjes voor hoortoestellen van EarGear heeft Van Boxtel Webwinkel standaard op voorraad. Bestelt u uw beschermhoesje op werkdagen vóór 15:00, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden. U heeft uw hoesje dus in de meeste gevallen de volgende dag al in huis!


   

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert