1. Tags /
  2. Tags: wekker voor slechthorende

Wekker voor slechthorende

Een probleem wat regelmatig naar voren komt bij mensen waarvan het gehoor achteruitgaat is dat ze sommige geluiden niet meer goed oppikken. Voor deze mensen wordt het steeds lastiger om volledig zelfstandig te leven. Geluiden als de deurbel, ringtoon van de telefoon of het alarmsignaal van de wekker zijn steeds lastiger te horen voor slecht(er)horende. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei oplossingen voor mensen waarvan het gehoor achteruit gaat, de wekker voor slechthorende is er daar een van. Een wekker voor slechthorende bevat extra functies waardoor het voor slechthorenden weer mogelijk is om bijvoorbeeld zelfstandig op te staan op het gewenste tijdstip.

Wekker slechthorende met extra luid alarmsignaal of trilkussen

De wekkers voor slechthorenden zijn uitgerust met een extra luid alarmsignaal en/of een trilkussen, dit verschilt per model. Door middel van het extra luide alarmsignaal zult u gegarandeerd wakker worden op het door u ingestelde tijdstip. Echter kan het voorkomen dat een extra luid alarmsignaal niet handig is, bijvoorbeeld als u met anderen woont of op reis bent. Het luide alarmsignaal kan dan namelijk voor overlast zorgen bij mensen die niet slechthorend zijn. In dat geval kan een wekker voor slechthorende met trilkussen uitstekend van pas komen. Nadat u de gewenste tijd heeft ingesteld kunt u het trilkussen bijvoorbeeld onder uw matras of kussen leggen. Op het ingestelde tijdstip zal er dan een intense trilling worden afgegeven waardoor u gegarandeerd wakker zult worden. Op deze manier heeft uw omgeving geen overlast van uw wekker voor slechthorende en kunt u zelfstandig op het gewenste tijdstip opstaan!


Wekker voor slechthorende morgen al in huis!

Indien u uw wekker voor slechthorende nog voor 15:00 bestelt, verzenden wij hem dezelfde dag nog. U heeft in de meeste gevallen uw wekker voor slechthorende dan al de volgende dag in huis, des te eerder kunt u weer zelfstandig opstaan! Toch nog vragen? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert