1. Tags /
  2. Tags: verstopt oor zelf oplossen

Verstopt oor zelf oplossen

Een verstopt oor kan op vele verschillende manieren ontstaan en kan de nodige irritaties bij mensen opwekken. Gelukkig is het mogelijk om een verstopt oor zelf op te lossen, u hoeft dus niet direct naar de huisarts om uw oren te laten nakijken! Vaak is de oorzaak van een verstopt oor dat er zich overtollig oorsmeer in uw gehoorgang bevindt. Mensen die aan watersport doen hebben soms ook last van water in hun oren, wat ook tot verstopping kan leiden. In de webshop van Hoorwinkel.nl vindt u diverse producten voor een verstopt oor zelf oplossen.

Oorsmeer zacht maken

9 van de 10 keer dat mensen last hebben van een verstopt oor komt dit door overtollig oorsmeer in de gehoorgang. Een oplossing hiervoor kan zijn om het oorsmeer zacht te maken. Door oorsmeer zacht te maken kan het op een natuurlijke manier afgevoerd worden. Hoorwinkel.nl heeft diverse producten die u hierbij kunnen helpen. Neem bijvoorbeeld Audispray, een 100% natuurlijke oorspray gemaakt van microbiologisch getest en gefilterd zeewater. De zeezoutoplossing zorgt ervoor dat het oorsmeer op een eenvoudige en hygiënische manier opgelost en verwijderd wordt.

Een vergelijkbaar product is Audiol oorspray, die door middel van onder andere olijfolie hetzelfde effect geeft als Audispray. Het overtollige oorsmeer wordt op een natuurlijke wijze zacht gemaakt en vervolgens ook verwijderd. Audiol oorspray kan tevens helpen bij het verwijderen van vastzittend water in uw gehoorgang.

Oorsmeer verwijderen

In sommige gevallen hoeft het oorsmeer niet eerst zacht gemaakt te worden maar kunt u het ook handmatig verwijderen. Het op een veilige manier handmatig verwijderen van overtollig oorsmeer kunt u met een Earscratcher (cerumenpen). Het risico van het gebruik van een wattenstaafje is dat u het verder naar achter kunt drukken en het zo dus verergerd. Dit risico is door het gebruik van een cerumenpen verleden tijd!
Vakbekwaam advies

Weet u niet precies welke producten u nodig heeft of heeft u toch nog enkele vragen? Onze specialisten staan voor u klaar om u van een vakbekwaam advies te voorzien! Bestelt u uw producten om uw verstopte oor op te lossen voor 15:00, dan verzenden wij het dezelfde dag nog. U heeft uw producten dus vaak de volgende dag al in huis, zo bent u snel van uw verstopte oor af!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert