1. Tags /
  2. Tags: telefoon voor slechthorenden

Telefoon voor slechthorenden

Heeft u het gevoel dat uw gehoor achteruitgaat? En heeft u hierdoor steeds meer moeite met het verstaan van de telefoon? Dan kan een telefoon voor slechthorenden u waarschijnlijk de oplossing bieden! Deze telefoons zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die slechthorend zijn of die de reguliere beltoon te zacht vinden. Amplicomms is een van de merken die zich in deze markt echt gespecialiseerd heeft. Zij bieden telefoons voor slechthorenden met snoer, zonder snoer en als mobiele telefoon. Hoorwinkel.nl heeft een ruime keuze aan telefoons voor slechthorenden, bekijk ons assortiment hieronder!

Waarom een telefoon voor slechthorenden?

Onderstaande telefoons voor slechthorenden hebben diverse unieke eigenschappen, waardoor ze perfect zijn voor slechthorenden en slechtzienden. De telefoons beschikken bijvoorbeeld over een extra luid volume. Dit is niet alleen te merken wanneer de telefoon overgaat, ook tijdens telefoongesprekken is het volume harder. Zo kunt u de telefoon op tijd opnemen én een goed gesprek voeren! Veel van onze telefoons voor slechthorenden beschikken daarnaast ook nog eens over een extra grote en duidelijke display. Zo is het ook voor mensen waarvan het zicht minder is (geworden) goed mogelijk om gebruik te maken van de telefoon.


Bestel uw telefoon voor slechthorenden vandaag!

Het grotendeel van de telefoons voor slechthorenden uit ons assortiment zijn standaard op voorraad. Dit betekent dat wanneer u de telefoon voor slechthorenden vandaag nog voor 15:00 bestelt, wij hem ook vandaag nog zullen verzenden. U heeft uw huis- of mobiele telefoon dan vaak al de volgende dag in huis! Heeft u nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Hoorwinkel.nl!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert