1. Tags /
  2. Tags: telefoon voor ouderen

Telefoon voor ouderen

Voldoet een reguliere telefoon niet meer aan uw wensen? Is de beltoon te zacht of is de display te klein of onduidelijk? Dan is een telefoon voor ouderen waar u naar op zoek bent! De reguliere telefoons van tegenwoordig zitten vol met vele functies en mogelijkheden. Toch worden al deze functies, en met name onder de ouderen, weinig tot niet gebruikt. Daarnaast is het vaak zo dat het gehoor van ouderen (lichtelijk) achteruitgaat met de jaren. De reguliere beltoon van een telefoon kan dan in sommige gevallen niet meer voldoende zijn. Herkent u zichzelf in bovenstaande genoemde punten? Neem dan vooral een kijkje tussen onze telefoons voor ouderen!

Extra luide beltoon en grote display

Een telefoon voor ouderen is geschikt voor mensen die niet al die extra functies nodig hebben of willen. De vele opties en dergelijke zijn achterwege gelaten en de display van de telefoon is vergroot en een stuk overzichtelijker gemaakt. Onze telefoons voor ouderen beschikken daarnaast ook over een extra luide beltoon. Zo mist u nooit meer een telefoontje van uw familie, vrienden of kennissen! Toch een telefoontje gemist toen u niet thuis was? Door het grote en duidelijke display kunt u gemakkelijk zien wie er gebeld heeft en wanneer. Bekijk hieronder ons ruime aanbod telefoons voor ouderen en laat u verassen door onze voordelige prijzen!


Ouderen telefoon vandaag bestelt, morgen in huis!

Bestel uw telefoon voor ouderen vandaag nog voor 15:00 en wij verzenden hem dezelfde dag nog! In de meeste gevallen heeft u uw telefoon dan vaak de volgende dag in huis! Bestel vandaag en mis morgen nooit meer een telefoontje van uw familie, vrienden en kennissen. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert