1. Tags /
  2. Tags: senioren wekker

Senioren wekker

Een veel voorkomend probleem bij slechthorenden en senioren is dat ze moeite hebben met het wakker worden van een reguliere wekker. Dit heeft voornamelijk te maken met het alarmsignaal van reguliere wekkers, deze is vaak simpelweg te zacht om wakker van te worden. Om deze reden zijn er speciale wekkers ontwikkeld voor mensen die dit probleem ervaren. De zogeheten senioren wekker beschikt over een extra luid alarmsignaal en daarnaast beschikken sommigen ook nog over een trilschijf/trilkussen. Hierdoor zult u gegarandeerd wakker worden op het door u ingestelde tijdstip!

Ook geschikt voor diepe slapers

Door middel van het extra harde alarmsignaal is het voor slechthorenden en senioren weer mogelijk om zelfstandig wakker te worden op het gewenste tijdstip. Bij sommige modellen senioren wekkers zit er ook een trilschijf of trilkussen bij inbegrepen. Dit is voornamelijk handig als u op reis gaat en als huisgenoten of omwonenden last hebben van het luide alarmsignaal. Het trilkussen legt u onder uw kussen of matras, en door de harde trillingen zult u ook wakker worden op het door u ingestelde tijdstip zonder dat anderen hier last van kunnen hebben. De senioren wekker heeft zijn naam te danken aan het feit dat het voornamelijk door ouderen gebruikt wordt. Echter zijn ouderen niet de enige die profijt kunnen hebben van een senioren wekker. Sommige mensen zijn van nature zeer diepe slapers, en ook dan kan een “normaal” alarmsignaal onvoldoende zijn. Ook voor deze mensen kan een senioren wekker de oplossing bieden.


Uw senioren wekker morgen al in huis?

Wanneer u uw senioren wekker vandaag nog voor 15:00 bestelt zullen wij hem dezelfde dag nog verzenden. U heeft uw wekker dan vaak de volgende dag in huis! Heeft u toch nog enkele vragen voor u een senioren wekker aanschaft? Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert