1. Tags /
  2. Tags: senioren mobiel

Senioren mobiel

Bent u op zoek naar een mobiele telefoon die eenvoudig in gebruik is en extra nuttige functionaliteiten heeft? Dan is een senioren gsm precies wat u zoekt.

Tegenwoordig worden mobiele telefoons uitgerust met veel applicaties die u vaak niet nodig heeft en die het gebruik alleen maar ingewikkeld maken. Daarnaast hebben ze ook erg kleine toetsen. Een mobiele telefoon voor ouderen is juist makkelijk in gebruik en heeft alleen een aantal nuttige basis functionaliteiten.

Senioren gsm

Bij Van Boxtel Hoorwinkel bieden wij klaptelefoons en smartphones aan die speciaal zijn uitgerust voor senioren, slechthorenden en slechtzienden. De telefoons hebben extra grote toetsen, zodat u niet per ongeluk het verkeerde nummer intoetst. Ook de display is groter en extra helder. Onze senioren mobieltjes van het merk Amplicomms hebben extra luide beltonen, waardoor u geen oproep meer mist. U hoeft niet meer door talloze apps te scrollen want de mobiele telefoon voor senioren is alleen uitgerust met basis functionaliteiten zoals een kalender en een wekker.

Bekijk de verschillende toestellen om te zien welke functionaliteiten ze bieden en welke het beste aansluiten op uw behoeften. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.Seniorentelefoon

Heeft u liever een telefoon voor thuis? Bekijk dan onze seniorentelefoons. In onze webshop vindt u naast de senioren mobieltjes ook snoergebonden telefoons en snoerloze DECT toestellen. Deze telefoons zijn ook uitgerust met speciale functionaliteiten voor senioren, slechtzienden en slechthorenden, zoals grotere toetsen, grotere displays en extra luide beltonen. Daarnaast hebben sommige toestellen ook een geïntegreerde inductiespoel waardoor u met uw hoortoestel met T-stand uitstekende ontvangst heeft.

Bent u op zoek naar een specifieke functionaliteit. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert