1. Tags /
  2. Tags: ringleiding aanleggen

Ringleiding aanleggen

Een ringleiding verhoogt het luisterplezier en -comfort van hoortoesteldragers. In veel openbare ruimtes zoals theaters en kerken is een ringleiding aanwezig, die het voor hoortoesteldragers mogelijk maakt het geluid rechtstreeks naar het hoortoestel (de ontvanger) te zenden. Een ringleiding biedt ook in uw eigen woning uitkomst, bijvoorbeeld voor het televisiekijken en het muziek luisteren. Wilt u thuis een ringleiding aanleggen, dan vertellen wij u graag alles wat u moet weten.

Waaruit bestaat een ringleiding?

Een ringleiding bestaat uit een versterker en een inductielus (ook wel ringleidingdraad). De inductielus vormt een magnetisch veld en bepaalt waar u gebruik kunt maken van uw hoortoestel. De versterker vormt de schakel tussen uw apparatuur zoals uw televisie, stereo, mp3-speler of dvd-speler, uw inductielus en uw hoortoestel.

De inductielus wordt aangelegd in de kamer. Binnen de lus kunt u middels uw hoortoestel met T-stand gebruik maken van uw ringleiding. De ringleidingdraad is leverbaar als onderlegger, banklus of als kamerlus. Het verschil is de grootte van het gebied waarbinnen u gebruik kunt maken van uw ringleiding. De inductielus wordt meestal aangelegd op de grond of in de plint van uw woonkamer. Er bestaan ook halsinductielussen die u om uw hals draagt. Daarmee kunt u ook buiten het bereik van uw kamerlus of banklus gebruik maken van uw ringleiding.

De verbinding tussen de versterker en uw hoortoestel is draadloos. Het aanleggen van een ringleiding in uw woning is niet ingewikkeld. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft om ook thuis gebruik te kunnen maken van een ringleiding.

Ringleiding gratis thuisbezorgd

Wilt u thuis een ringleiding aanleggen? In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden. Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan wordt uw ringleiding nog dezelfde dag verzonden.

FIELD RINGLEIDING
Voor
119.00

Bekijk

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vaak gezocht:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert