1. Tags /
  2. Tags: oorspray

Oorspray

Een gezond oor heeft weinig verzorging nodig. Heeft u echter huidklachten, last van irritaties of hardnekkig oorsmeer? Of gebruikt u een hoortoestel en vindt u hygiëne belangrijk voor de werking en levensduur van uw toestel? Dan kan een oorspray uitkomst bieden. In de webshop van Van Boxtel Hoorwinkel.nl vindt u verschillende verzorgingsproducten voor de oren.

Oorspray tegen oorsmeer

De veiligste manier om oorsmeer te verwijderen is door middel van een oorspray. Door af en toe te sprayen lost u hardnekkig oorsmeer op en blijven uw oren schoon. Veiliger dan het gebruik van wattenstaafjes, waarmee u het oorsmeer vaak alleen verder in het oor duwt, of uitspuiten. Audispray is zacht voor de oren en lost het oorsmeer op in plaats van het met kracht te verplaatsen. Een oorspray tegen oorsmeer is ook heel geschikt voor hoortoesteldragers. Door de reinigende werking van de spray wordt de werking van uw hoortoestel bevorderd.

Dagelijkse verzorging van uw oren

Eigenlijk geen spray, maar wel de moeite waard om aan u te laten zien is de ProEar oorolie van Miracell. Dit is een 100% natuurlijke en veilige olie voor de verzorging van uw oren. ProEar by Miracell helpt tegen jeuk, roodheid, een branderig gevoel en infecties. Het is een verzorgingsproduct dat uw oor tot rust bengt. Ook heel geschikt wanneer u last heeft van pijn of irritaties door uw hoortoestel.

Vandaag besteld, morgen in huis

Hoorwinkel.nl heeft deze oorsprays en olies standaard op voorraad. Indien u voor 15:00 bestelt en kiest voor betaling via iDeal of na ontvangst, kunnen we uw bestelling nog dezelfde dag verenden. Uw oorspray heeft u dus altijd snel in huis.

AUDISPRAY 50 ML.
Voor
10.65

Bekijk


Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert