1. Tags /
  2. Tags: oorsmeer verwijderen

Oorsmeer verwijderen

Oorsmeer (cerumen) heeft een praktische functie en leidt meestal niet tot problemen. Sommige mensen hebben echter last van overtollig oorsmeer, bijvoorbeeld onder invloed van stress, angst of aanleg. Dan kan oorsmeer hinderlijk worden. Ook wanneer u gebruik maakt van een hoortoestel kan het wenselijk zijn oorsmeer te verwijderen. Dit bevordert de werking en een comfortabel gebruik van uw oorstukjes. 

Veilig oorsmeer verwijderen

Oorsmeer verwijderen lijkt misschien onschuldig, maar is niet geheel zonder gevaar. De meestgebruikte methode om oorsmeer te verwijderen is door middel van een wattenstaafje. Voor het zichtbare deel van het oor is dat geen probleem, maar veel mensen drukken wattenstaafjes veel te diep in het oor. Dan wordt oorsmeer terug de gehoorgang in gedrukt en kunnen proppen of gehoorontstekingen ontstaan. Nog gevaarlijker zijn scherpe voorwerpen zoals bijvoorbeeld paperclips. Een gaatje in het trommelvlies is helaas zo gebeurd en kan leiden tot veel ongemak.

Gelukkig zijn er veilige methodes om overtollig oorsmeer te verwijderen. In onze webshop vindt u producten waarmee u dit veilig kunt doen.

  • Audispray: 100% veilige en natuurlijke oplossing om uw oren schoon te houden. Overtollig oorsmeer wordt opgelost en hoeft niet met een hulpmiddel te worden verwijderd. Ideaal voor gebruikers van hoortoestellen. Reinigende werking en gemakkelijk in gebruik.
  • Cerumenpen of Earscratcher: een instrument dat speciaal ontwikkeld is om oorsmeer op een veilige manier te verwijderen. Met het lusje haalt u overtollig oorsmeer gemakkelijk naar buiten, zonder risico op beschadiging van uw gehoorgang of trommelvlies.

Vandaag besteld, morgen in huis

Producten om oorsmeer te verwijderen heeft Hoorwinkel.nl standaard op voorraad. Bestelt u in onze webshop op werkdagen vóór 15:00, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen heeft u uw spray of hulpmiddel dus morgen al in huis.

AUDISPRAY 50 ML.
Voor
10.65

Bekijk
Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert