1. Tags /
  2. Tags: oordopjes zwemmen kind

Oordopjes zwemmen kind

Een veel voorkomende klacht bij kinderen is dat ze met het zwemmen water in hun oren krijgen. Sinds de oren van kinderen wat gevoeliger zijn kan dit tot grote ontevredenheid leiden, zelfs tot het punt dat ze liever niet meer gaan zwemmen. Of uw kinderen nou net begonnen zijn aan zwemles of dit al jaren doen, de een heeft er meer last van dan de ander. Om klachten over water in de oren, of geïrriteerde oren door het zwemmen, te voorkomen zijn er speciale kinder oordopjes voor het zwemmen. Deze zorgen ervoor dat de oren van uw kind beschermd zijn tegen de schadelijke stoffen in het water én de druk van het water.

Oordopjes kind zwemmen

In het assortiment van Hoorwinkel.nl vindt u onder andere Aqua Ears voor kinderen. Dit zijn oordopjes die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen die (veel) zwemmen. Deze oordopjes zijn van een kleiner formaat en passen comfortabel in het oor van uw kind. De pasvorm van de Aqua Ears is op zo’n wijze ontworpen dat ze perfect passen. Dit zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen niet in de oren van uw kind terechtkomen en dat de waterdruk verlicht wordt. Verder zorgt het unieke filtersysteem en design ervoor dat omgevingsgeluiden goed te verstaan zijn. Hierdoor is het communiceren met uw kind, ondanks dat ze oordopjes dragen, geen enkel probleem.


Oordopjes zwemmen kind morgen thuisbezorgd!

Hebben uw kinderen binnenkort weer zwemles en wilt u deze vervelende klachten snel voorkomen? Indien u de kinder oordopjes voor zwemmen nog voor 15:00 bestelt verzenden wij ze dezelfde dag nog. U heeft uw oordopjes dan vaak al de volgende dag in huis! Heeft u toch nog enkele vragen alvorens het bestellen? Onze specialisten staan voor u klaar, neem gerust contact op!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert