1. Tags /
  2. Tags: muziekkussen

Muziekkussen

Een muziekkussen is een hoofdkussen met een ingebouwde speaker en een aansluiting voor bijvoorbeeld uw smartphone. De speakers waarmee de muziek wordt afgespeeld zitten verwerkt diep in het kussen. Een muziekkussen is comfortabeler dan een hoofdtelefoon of oordopjes. 

Sound Asleep Pillow

In onze webshop vindt u de Sound Pillow. Dit is een uniek muziekkussen dat wordt geleverd inclusief een mp3-speler met geïntegreerde speakers. De speakers zijn zo diep in het hoofdkussen verwerkt dat u ze niet voelt in uw slaap. De Sound Pillow is uniek vanwege de bijgeleverde, gepatenteerde geluidsopnamen. Deze zijn speciaal ontwikkeld door Dr. Harry Henshaw om tinnitus (oorsuizen) te kunnen maskeren. Tinnitus-patiënten slapen gemakkelijker in, profiteren van een betere nachtrust en zijn daardoor ook overdag uitgeruster en beter in staat om te gaan met de gevolgen van hun aandoening.

De Sound Pillow kan niet alleen verlichting bieden bij oorsuizen. Het muziekkussen is ook van grote betekenis voor mensen met slaapproblemen door bijvoorbeeld stress, verslaving, psychische gesteldheid, post-traumatische gevoelens of burn-out. De gepatenteerde geluidsopnames zijn speciaal ontwikkeld om de hersenen tot rust te brengen en zodoende inslapen eenvoudiger te maken.

Muziekkussen vandaag besteld, morgen in huis

Van Boxtel Webwinkel heeft het Sound Pillow muziekkussen standaard op voorraad. Bestelt u uw kussen op werkdagen voor 15:00, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.


Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert