1. Tags /
  2. Tags: geluidsversterker

Geluidsversterker

Heeft u steeds meer moeite om de televisie en/of radio van veraf duidelijk te verstaan? Dan kan een geluidsversterker u de oplossing bieden. Wanneer u ouder wordt kan het zo zijn dat uw gehoor achteruit gaat. Hierdoor kan het voorkomen dat u op bepaalde momenten thuis de televisie en radio niet meer zo goed kunt verstaan. Veel mensen ervaren van dichtbij dit probleem niet, maar naarmate ze er verder vandaan zitten wordt het steeds lastiger. Door middel van een geluidsversterker is het mogelijk om het geluid van de televisie, radio of andere Hi-Fi apparatuur te versterken. Hoorwinkel.nl beschikt over een zeer ruim assortiment geluidsversterkers in diverse prijsklassen, elk met zijn eigen functionaliteiten en eigenschappen.

Wat zijn de voordelen van een geluidsversterker?

Door het gebruiken van een geluidsversterker wordt het geluid van de televisie, radio of andere Hi-Fi apparatuur dusdanig versterkt dat het voor slechthorenden weer goed te verstaan is. Het geluid wordt op zo’n manier versterkt dat de ontvanger het beleeft als een geheel natuurlijk geluid. Ook het voeren van gesprekken met familie, vrienden en collega’s gaat een stuk gemakkelijker met een geluidsversterker. Vaak zetten mensen als oplossing de televisie of radio een stuk harder, of gaan mensen veel harder praten om zich verstaanbaar te maken. Dit kan storend zijn voor de omgeving en daarbij is dit ook niet altijd even makkelijk. Met behulp van een geluidsversterker van Hoorwinkel.nl zijn al deze problemen verleden tijd, en kan er weer volop genoten worden van uw favoriete zenders en muziek.

HEARIT MEDIA
Voor
199.00

Bekijk

Geluidsversterker voor 15:00 besteld, morgen in huis

Wanneer u uw geluidsversterker voor 15:00 uur besteld kunnen wij hem dezelfde dag nog verzenden. U heeft uw geluidsversterker dan vaak de volgende dag al bij u thuis afgeleverd! Profiteer ook van onze snelle service en geniet snel weer van uw favoriete programma’s en muziek. Bent u er nog niet helemaal over uit welke geluidsversterker nou het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor u klaar!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert