1. Tags /
  2. Tags: gehoorbescherming kind

Gehoorbescherming kind

Het regelmatig en/of langdurig blootstellen van uw gehoor aan harde geluiden kan op den duur leiden tot gehoorbeschadiging. Gehoorbeschadiging is dus sneller opgelopen dan u in eerste instantie zou denken, en met name bij kinderen. Kinderen en hun lichaam zijn in hun jonge jaren volop in ontwikkeling en hebben erg kwetsbare oren. U zult het misschien niet denken maar 1 op de 8(!) kinderen heeft te maken met gehoorschade. Het is daarom ten zeerste aan te raden het gehoor van uw kinderen vanaf het begin af aan al goed te beschermen. Dit is al helemaal het geval wanneer u uw kinderen meeneemt naar bijvoorbeeld (lokale) concerten of carnavalsoptochten waarbij veel harde muziek wordt gedraaid. Hoorwinkel.nl geeft net zoveel om uw gehoor als dat van uw kinderen. Om deze reden hebben wij speciale gehoorbescherming voor kinderen in ons assortiment opgenomen. Bekijk ons ruime aanbod hieronder!

Gehoorbescherming voor uw kind kopen

Wat betreft het gehoor van uw kind wilt u uiteraard enkel het beste van het beste. Hoorwinkel.nl heeft daarom de beste merken in huis gehaald voor de gehoorbescherming van uw kind. Alpine Hearing Protection bijvoorbeeld is al jarenlang marktleider in specialistische oordopjes. Zij hebben naast speciale gehoorbescherming voor uw kind bijvoorbeeld ook oordopjes ontwikkeld voor Dj’s en zwemmers. Met de Alpine gehoorbescherming voor kinderen bent u ervan verzekerd dat het gehoor van uw kind onbeschadigd blijft!

Kinder oorkappen of kinder oordopjes?

Bij Hoorwinkel.nl heeft u de keuze uit 2 soorten gehoorbescherming voor uw kind; oorkappen en oordopjes. Niet alle kinderen vinden namelijk oordopjes even fijn, net als dat niet alle kinderen oorkappen willen dragen. Wat betreft gehoorbescherming maakt het voor uw kind niet zoveel uit. Zowel de Alpine oorkappen als oordoppen zijn van hoge kwaliteit en leven naar de uitstekende reputatie van Alpine. Het voordeel van de oorkappen is echter dat deze niet uit kunnen vallen en dat uw kinderen ze minder snel kwijt raken. Echter is het voordeel van de oordoppen dat ze veel compacter en lichter zijn, en daarbij ook minder goed te zien zijn.

De gehoorbescherming voor uw kind morgen al in huis

Heeft u binnenkort (of op korte termijn) een evenement of feestje op de planning staan waar u uw kind(eren) mee naar toe wilt nemen? Dan doet u er goed aan gehoorbescherming voor uw kind aan te schaffen. Met een eenmalige investering is het gehoor van uw kind(eren) de komende jaren beschermd! Bestel de gehoorbescherming voor uw kind vandaag nog voor 15:00 en wij verzenden het dezelfde dag nog. U heeft uw kinder gehoorbescherming dan vaak de volgende dag al in huis!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

Vindt snel dat waar u naar op zoek bent:

Cedis Muziekkussen Oorsmeer verwijderen Oorspray Ringleiding voor thuis Seniorenmobiel Tinnitusmaskeerder Gehoorbeschermer Geluidsversterker Droogbox hoortoestellen Trilwekker Alpine gehoorbescherming Hoortoestel batterijen 312 Amplicomms Gehoorapparaat batterijen Gehoorapparaat schoonmaken Hoortoestel batterijen 13 Mobiele telefoon met grote toetsen Oren schoonmaken Ringleiding aanleggen Senioren mobiel Seniorentelefoon Verstopt oor zelf oplossen Muziek oordopjes Hoorapparaat reinigen Goedkope hoortoestel batterijen Wekker met trilkussen Slechthorende telefoon Telefoon voor slechthorenden Oordopjes gehoorbescherming Gehoorondersteuning Zelf oorsmeer verwijderen Oordopjes zwemmen kind Senioren wekker Oordopjes tegen geluid Wekker voor slechthorende Ringleiding gehoorapparaat Huistelefoon voor slechthorenden Geluiddempende oordoppen Oor dicht oorsmeer Gehoorbescherming muziek Wekker met trilfunctie Vaste telefoon voor slechthorenden Telefoon voor ouderen Gehoorbescherming kind Oordopjes voor slapen Droogapparaat voor hoortoestellen

 


© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert