1. Tags /
  2. Tags: gehoorbeschermer

Gehoorbeschermer

Bent u vaak op plekken waar zeer harde muziek gedraaid wordt of werkt u in een zeer luidruchtige omgeving? Door uw gehoor te vaak en te lang bloot te stellen aan zeer harde geluiden loopt u de kans om gehoorbeschadiging op te lopen. Schade aan uw gehoor is onomkeerbaar, maar had wel voorkomen kunnen worden. Het dragen van een gehoorbeschermer zorgt ervoor dat (te harde) geluiden uw gehoor niet beschadigen. In het assortiment van Hoorwinkel.nl vindt u allerlei verschillende soorten gehoorbeschermers voor diverse situaties.

Gehoorschade voorkomen met een gehoorbeschermer

Men denkt vaak dat je enkel gehoorschade oploopt als je bijvoorbeeld veel naar festivals met harde muziek gaat of in een zeer luidruchtige fabriek werkt, maar dit is zeker niet waar. Ook tijdens alledaagse activiteiten kunt u zonder gehoorbeschermer gehoorschade oplopen, denk hierbij aan motorrijden of klussen binnenshuis. In elke situatie waarin u aan zeer harde geluiden wordt blootgesteld zonder gehoorbeschermer, is de kans aanwezig dat u gehoorschade oploopt. Bij Hoorwinkel.nl vindt u enkel gehoorbeschermers van de hoogste kwaliteit. Wij vinden het beschermen van uw gehoor immers zeer belangrijk!

Gehoorbescherming kopen

Bij Hoorwinkel.nl vindt u de gehoorbeschermer waar u naar op zoek bent. In ons assortiment bevinden zich gehoorbeschermers voor vele uiteenlopende situaties en toepassingen. Door dit ruimte aanbod bent u bij ons aan het juiste adres om uw gehoorbescherming te kopen. In ons assortiment vindt u onder andere oordoppen voor muziek, voor in de bouw, voor op de motor en speciale oorkappen voor kinderen.

actie
MTV SOUNDKEEPR
Voor
9.95

BekijkUw gehoorbeschermer snel geleverd

Een groot deel van het assortiment gehoorbeschermers van Hoorwinkel.nl is direct uit onze voorraad leverbaar. Indien u voor 15:00 besteld kunnen wij het vaak dezelfde dag nog versturen, zo heeft u uw gehoorbeschermer vaak de volgende dag al in huis! Weet u niet precies welke gehoorbeschermer nou geschikt is voor uw situatie en wilt u deskundig advies? Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties!

  • *
     
  • *
     

© Hoorwinkel.nl 2018 - Alle rechten voorbehouden | Algemene Voorwaarden | Disclaimer Webshop software: Shopman

Stichting Audiciensregister Van Boxtel luistert