1. Tags /
  2. Tags: gehoorapparaat schoonmaken

Gehoorapparaat schoonmaken

Uw gehoorapparaat is een kostbaar bezit. Met het juiste onderhoud gaat het een leven lang mee. Onderdeel van het onderhouden van uw hoortoestel is het schoonmaken ervan. Dat doet u met speciale producten die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn. Deze schoonmaakproducten zijn gemakkelijk en veilig in gebruik, bevorderen een goede werking van uw gehoorapparaat en zorgen ervoor dat het dragen ervan comfortabel is en blijft.

Hoorapparaat reinigen

Bij Hoorwinkel.nl vindt u speciale reinigingssets voor IHO en AHO hoorapparaten. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft om uw gehoorapparaat goed te onderhouden. Natuurlijk kunt u alle artikelen ook los bestellen. In onze webshop vindt u onder andere reinigingstabletten, schoonmaakdoekjes en sprays.

Gehoorapparaat drogen

Voor een comfortabel en veilig gebruik van uw hoorapparaat dienen de oorstukjes goed gedroogd te worden. Dat kan met bijvoorbeeld perslucht, een droogstation, droogtabletten en/of een blaasbalg. Ook kunt u kiezen voor een volautomatisch systeem voor het schoonmaken en drogen van uw gehoorapparaat. De PerfectRite reinigingssystemen plus toebehoren maken het schoonmaken erg eenvoudig.

Bekijk alle onderhoudsproducten voor gehoorapparaten:


PERFECTDRY LUX
Voor
95.00

Bekijk
Bekijk ook:

Wilt u de reinigingsproducten voor gehoorapparaten graag overzichtelijk per categorie bekijken? Dat kan natuurlijk ook. 

Europian Trust Mark