1. Tags /
  2. Tags: cedis

Cedis

Uw hoortoestel is een kostbaar goed. Het juiste onderhoud zorgt ervoor dat uw toestel een leven lang meegaat. In het reinigen en drogen van uw hoortoestel bieden de producten van Cedis uitkomst. De verzorgingslijn van Cedis voor hoortoestellen is uitgebreid en omvat onder andere Cedis reinigingsdoekjes, reinigingstabletten, perslucht, reinigingsdraden, spiraalborsteltjes en meer. 

Cedis producten online bestellen

De Hoorwinkel.nl webshop heeft alle Cedis reinigingsproducten voor hoortoestellen standaard op voorraad. Daardoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bestelt u op werkdagen vóór 15:00, dan wordt uw bestelling in de meeste gevallen nog dezelfde dag verzonden. 


Gehoorapparaat schoonmaken

Goed onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw hoorapparaat. Speciaal voor het reinigen van uw hoortoestel heeft Hoorwinkel.nl reinigingssets samengesteld voor IHO en AHO oorstukjes. Deze combinatiesets bevatten alle producten die u nodig heeft voor het reinigen van uw gehoorapparaat. Wilt u meer weten over het schoonmaken van uw hoortoestel? Lees dan verder:

» Gehoorapparaat schoonmaken

Europian Trust Mark